黎藍田揾婆婆飲茶呀,但婆婆突然叫我地買外賣上去食,仲話指定要食「排骨飯」,行過見到唐記好多人排隊,重俾我見到「排骨飯」添呀,岩哂啦,唔洗周圍揾我地嗌左「排骨飯」兩盒啦「金錢肚」「雞扎」菜肉包同埋新出既「阿華田流心包」,睇住啲食物熱辣係蒸鑪拎出,好新鮮呀番到屋企打開仲係熱辣辣架,「排骨飯」好足料,好多排骨🤩🤩🤩仲要勁多菜呀,岩哂我哩啲鐘意食菜既人呀,排骨大大件,蒸得好入味,好正!好采嗌左兩盒😋😋😋「金錢肚」係功夫野黎架,炆得夠淋又入味「雞扎」材料都係多,睇下幾飽滿,味道岩哂我菜肉包又係大大嗰,嗰咸好多爆喔「阿華田流心包」係我見新推出所以嗌黎試下,果然無令我失望,啲阿華田好似流心咁流出黎,好治癒呀救命重點哩度真心哩度性價比好高

「金錢肚」係功夫野黎架,炆得夠淋又入味

「雞扎」材料都係多,睇下幾飽滿,味道岩哂我

菜肉包又係大大嗰,嗰咸好多爆喔

重點哩度真心哩度性價比好高
2019-08-02