2022-07-31
食過會一直掛住嘅味道😋鬼金棒出名專食麻辣口味🌶拉麵,辣同麻都可以按返自己喜愛程度選擇✔️咁唔食辣嘅朋友係咪冇選擇?今日我同個唔食辣嘅朋友又睇吓味道如何先😆◽️芫荽辣麻味噌拉麵 $125 (Add味玉$15)無辣·小麻❗️芫茜鋪滿成碗拉麵,好香😌上次食中辣真係夠哂刺激又惹味,不過小病初癒都係唔好食辣喇,湯底好香小麻感覺輕微令湯底帶層次🤤🤤叉燒肥瘦啱啱好,炆得入味之餘仲好嫩滑‼️麵條好掛湯,亦因為無辣之下天氣咁熱食到尾都輕鬆👍🏻◽️增量叉燒辣麻味噌拉麵 $130(Add味玉$15)同樣無辣小麻❗️家姐唔食得辣依然大讚,小麻帶比碗麵嘅層次口感加分👌🏼少層辣油感覺亦都輕盈返,主角當然係增量叉燒嘅部分,肥瘦層次分明,肉嫩爽口兼且入口即溶,必食🌟味玉流心效果一流👏🏻橙色蛋黃蛋香味濃郁❗️
◽️芫荽辣麻味噌拉麵 $125 (Add味玉$15)
◽️增量叉燒辣麻味噌拉麵 $130
(Add味玉$15)