慶祝母親節。特登支持黃店。心情本來好好。店面只有兩個人,態度良好。可惜完全唔夠人手去打理成個餐廳,其中一個會有一半時間喺廚房工作。所以⋯1)上菜超級超級超級慢。等咗半個幾鐘都未有得食2)食物質素性價比低。海鮮RISOTTO 只不過係一碟西炒飯look + 西炒飯味道⋯🤬3)嚟之前20分鐘,已經特登打電話黎問了甜品可唔可以寫上 “Happy Mother’s Day”. 店主話唔可以寫,但係有牌。好啦咁我諗住settle左。收線之前我仲特登提佢我叫咩名,諗住佢會記得甜品要加慶祝字句。🥺叫甜品嘅目的就係想畫上完美句號,拎住有慶祝字句嘅甜品一齊影幅相慶祝母親節。🥺甜品嚟到。首先個蘋果批實在太唔靚,已經好失望。仲要冇牌。😱 母親節正日食甜品、仲要已經特登提咗佢、都竟然唔記得?!?!冇左surprise ,已經不能原諒。😡😡😡😡即刻問佢。佢話冇Happy Mother’s Day 牌。WTF?! 甘我打電話嚟嘅時候你又話有?!🤯佢話佢剩係得Happy Birthday 牌。大佬你一早同我講我就唔會叫甜品😒因為嬲,甜品又唔靚,ruin 曬個mood , 冇影到母親節相🤢三個人。一個頭盤、三個主菜、
慶祝母親節。特登支持黃店。心情本來好好。

所以⋯

1)上菜超級超級超級慢。等咗半個幾鐘都未有得食

甜品嚟到。首先個蘋果批實在太唔靚,已經好失望。仲要冇牌。😱

三個人。一個頭盤、三個主菜、一個甜品。埋單過千。性價比超低,嬲住走。