2024-12-27
原本想食韓國菜,冇訂位full晒, 又唔想週圍行見到側邊呢一間西餐廳,入面都有兩台客,咁諗住試下啦😅侍應目無表情,叫我坐喺門口嗰張枱😥放低咗個menu就行開. 睇下menu有咩食款式好似都幾多,因為第一次去直接就叫咗個dinner set.有餐湯有頭盤有主菜仲有一杯餐飲.餐湯有洋蔥湯同埋南瓜湯可以揀. 頭盤就係烤豬腩肉又或者係焗牛油果蟹肉沙律. 頭盤就揀咗德國豬手同埋燒比目魚.我嗰碗南瓜湯淡茂茂又唔夠熱😓頭盤個烤豬腩肉有三小片配上韓式辣汁仲有一啲唔係太新鮮嘅沙律菜😥牛油果焗蟹肉唔係特別好食. 之後到到主財想𨋢嘅時候嗰個比目魚燒到黑蚊蚊,食落口仲有少少魚腥味. 應該啲貨唔係咁新鮮😭燒德國咸豬手,我覺得個豬手烚過之後再炸😰呢間餐廳嘅水準真係同茶餐廳咁嘅...跟住餐飲就係普通咖啡同普通嘅茶.由於套餐入面嘅嘢咁嘅水準,我都唔敢叫甜品啦🤔兩個人食咗七百幾蚊,一定唔會有下次😅
有餐湯有頭盤有主菜仲有一杯餐飲.
由於套餐入面嘅嘢咁嘅水準,我都唔敢叫甜品啦🤔
兩個人食咗七百幾蚊,一定唔會有下次😅