通常想寫食評都係因為覺得餐聽未如理想, 估唔到呢一間啱啱先至再次獲得米芝蓮推介餐廳 都會令到我要寫食評。公司喺附近,之前食過一次堂食覺得OK,成日心思思想叫外賣拎上公司食。見到佢社交媒體網站有個link可以直接畀卡嗌外賣自取,仲可以自備盒好似好環保咁(環保l),即刻嗌咗個外賣,跟住諗住自己拎盒落去裝,但落到去已經包好曬 ,一共 五件膠,已經冇拎交餐具,咁就只能夠怪自己冇 喺餐廳直接叫。上到去公司帶住期待試下個餐,叫咗自選四個餸。 湯同埋餸係分開,雖然個湯都有魚味,但係非常之咸!鹹到飲唔到!可以當係豉油點下就算,到最後我係飲唔曬。至於啲餸我係叫咗魚腐,魚肉春捲, 墨魚卷,魚餅。 可能因為冇浸湯,一開頭就咁食落就油少少,但係墨魚卷都叫做脆皮,一浸湯係好食啲,因為啲油落曬啲湯度,個湯更加飲唔到,失望之極,一定唔會有下次!
2024-04-01
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)