2023-02-20 1504 views
特價嘢只可揀一樣,咁我地兩個人,就揀5蚊半隻雞,正價乳鴿,仲有正價一煲翅,一個正價鮑魚煲。先黎煲翅,一打開,大大條頭髮🤮。再黎一碟雞,我地話,唔係半隻咩,阿姐話『一隻都係十蚊姐,照要啦』,咁我地照食。因為二人只可叫半隻,點知個經理行埋黎,好似我地食左佢副身家咁,『點解係一隻』,我地咪講佢知,你地黎錯,個阿姐叫我地照要。點知食食下,佢捧走我地碟雞,去隔離張吉枱到,倒走一半再俾返我地,我地都o晒咀,肉酸到呢。。。又唔係我地錯,係你地落錯單,你員工話咁平,照食,咁我地先食姐。如果你覺得蝕底,雞收正價,乳鴿特價,都得架,我哋又唔係貪你小便宜,只係想食雞姐,史無前例未見過,倒減個客一半雞走,真心勁肉酸,永遠丫,唔會再黎,大癲!carzy!