2021-09-01 406 views
昨日到樂富分店第一次幫襯呢間嘢就係食呢個豬扒丼,望落去個樣好乾冇乜汁,個蛋超咸,豬扒唔脆好淋,冇豬肉味(急凍豬扒預咗)重要個炸粉攪唔勻,咬落去重有粉,有啲就炸過頭有啲硬到咬唔入嘅粒粒!飯就落太多水變咗爛飯,跟餐有個味噌湯就正常超市賣嗰啲即沖味噌湯,嗰幾嚿酸蘿蔔就算把啦當睇唔到...重有個朋友叫set盬燒鯖魚配烏冬,個湯唔熱,烏冬硬,條盬燒鯖魚外面唔熱但入面好熱,個感覺好似用微波爐叮熱(我估計).......sorry寫到又長又一嚿嚿,但唔寫出嚟分享下我驚收埋收埋我會有抑鬱症.........總評:5分最高我比1分,1分係比個收銀員幾有禮貌,如冇意外應該唔會有第二次,完!