2022-08-06 559 views
講起壽司郎,除咗平價高質壽司之外,好多人都會即刻諗起排長龍依三個字🥲 不過分店越開越多,排長龍嘅狀況好似有所改善。今日閒日放假就早啲嚟食個lunch碰吓運氣,結果真係完全唔使等位,直接就入得啦!壽司可以選擇去運輸帶上面拎,又可以用枱面嘅iPad點🍣 除左招牌既拖羅,蝦壽司每一隻都超大又新鮮,我哋不停咁食 有好多都唔記得咗影相🤣海膽性價比超高,入口有甜味😌叫左呢個每日限定供應嘅油甘魚鮫,可惜肉唔算多,亦都冇乜特別,唔太推介第一次試食呢個好評如潮既卡達拉娜,質感好厚實,有燉蛋嘅香味,面頭嘅焦糖厚薄適中脆卜卜🥰 走咗之後即刻上網search食譜,好想喺屋企複製呢一個甜品喔~

海膽性價比超高,入口有甜味😌