第一次嚟幫襯元豐園 裝修一貫有韓國燒烤餐廳嘅特色風格 今日冇訂枱六點幾walk in仲有少量座位可以趕得切入閘 好彩🥳🥳🥳一入門口就有個oppa reception問有冇book枱 我哋話冇都即刻安排到位比我哋真係好🥰🥰🥰食韓燒飲嘅嘢當然唔同啦 除咗啤酒之外韓國米酒馬格利都係一個唔錯嘅選擇😋😋😋😋 如果想重口味啲仲可以飲燒酒🥰🥰🥰韓燒唔同種類嘅泡菜當然唔少得飲咗米酒食咗泡菜開咗個胃係時候食主菜😆😆😆濟州黑毛豬五花肉 韓國豬肉味道個人覺得比起日本豚肉香濃好多😋😋😋😋牛舌就正常普普通通 切肉起得唔夠深 脷芯仲黐住側邊韌肉 有渣😑韓國豬肉比起牛舌好食好多 泡菜仲可以有限度refill 🥰🥰🥰嘢食上齊咗冇耐就有個阿豬媽主動過嚟幫我哋燒 同去韓國旅行時一樣好親切😊 不過我都係鍾意自己燒多啲😊😊😊

韓燒唔同種類嘅泡菜當然唔少得

飲咗米酒食咗泡菜開咗個胃係時候食主菜😆😆😆