2008-06-06 22 views
今日食晏時間落大雨,呢條街終於無咁人頭湧湧。揀左新利民,係因為佢位多,諗住會快d,點知入到去就知,原來佢勁多外賣,所以都要等左好一陣子先有野食。黎得呢度唔會諗住食物點精彩,但係又唔係好似之前食評講到好難食咁喎,起碼我既吉列牛扒飯配粟米汁唔錯!牛扒個吉列皮一d都唔厚,又唔油,硬硬地脆脆地,而且又已經切開一舊舊,食得好方便,肉唔算靭,兩塊細細既薄牛扒,份量都算係咁啦!個粟米汁都唔錯,唔會太杰,而且都有唔少粒粒粟米,我覺得幾好味架!飯對於我黎講係多左d,不過男士應該足夠吧!原來呢度都有胚芽好立克飲,但要額外加$3,都ok啦!有好多胚芽呀,好好味!
今日食晏時間落大雨,呢條街終於無咁人頭湧湧。
$33 (Lunch)