2011-03-28 18 views
聽講有間新餐廳係太子開左,於是同老友特意前來幫親下先。奇怪 ,係一個旺區、星期六、晚上七點半黃金嘅時間,竟然得2成滿,第一個感覺係 : 掂5掂架 ?雖然叫星洲餐廳,但佢嘅路線係似椰X閣風格 ~我地二人點了Set 來Share 椰香星洲咖哩牛根腩飯先講呢個飯,個汁做得幾香,送飯一流。而牛腩就一般了,得5件而仲有d”鞋”,大X樂做得出色d lu。點解咁大dou餸得一件牛根架??黑椒炸豬手跟飯賣相幾得,外皮炸到好脆好香口,而豬手肉亦都幾入味,配上黑椒汁更好味。呢個唔錯喎 個例中湯就普通吧了,似味精湯多啲~~ 杯凍O茶就真係唔掂啦,可能用錯茶,味道甚怪的,飲唔哂都收工lu 咁嘅Quality with 咁嘅Price有d 唔合理,偏貴! 整體得個炸豬手飯okay,其他真的麻麻地lu… 一次足夠。
聽講有間新餐廳係太子開左,於是同老友特意前來幫親下先。

奇怪

雖然叫星洲餐廳,但佢嘅路線係似椰X閣風格 ~

我地二人點了Set 來Share

椰香星洲咖哩牛根腩飯

黑椒炸豬手跟飯

個例中湯就普通吧了,似味精湯多啲~~

黑椒炸豬手跟飯
差,凍O茶
Menu
椰香星洲咖哩牛根腩飯
2011-03-26
$65 (Dinner)
Menu
  • 黑椒炸豬手跟飯