千祈唔好俾佢個名呃到,沙嗲王絕對唔係淨係食沙嗲😂😂其實佢哋都算係多國菜,有pizza,有咖喱薄餅,有越式小食,有避風塘炒蟹.....等等,總之數之不盡👏🏻👏🏻其實成日幫襯佢,不過今次第一次寫評價,一路以來都覺得佢哋其實真係十分不錯👍🏻👍🏻所有嘅嘢食都十分之抵食,份量亦都非常之充足今日叫咗個沙嗲肥牛肉粉絲,石鍋蟹粉飯,越式粉卷,黃金雞翼,仲有其他飲品沙嗲肥牛肉粉絲,每次都係必食嘅,因為沙嗲味濃郁,真係好好食😋😋石鍋飯夠晒熱,味道啱啱好唔會偏鹹☺️☺️粉卷,以我所知應該唔係正宗粵式,不過我就係鍾意佢呢一個style,仲好食過正宗嗰隻🥳🥳黃金雞翼,呢個今日就冇乜特別驚喜👌🏻👌🏻食咁多嘢都係$250咋,真係M記都唔得啦😆😆
千祈唔好俾佢個名呃到,沙嗲王絕對唔係淨係食沙嗲😂😂
所有嘅嘢食都十分之抵食,份量亦都非常之充足
石鍋飯夠晒熱,味道啱啱好唔會偏鹹☺️☺️
黃金雞翼,呢個今日就冇乜特別驚喜👌🏻👌🏻
食咁多嘢都係$250咋,真係M記都唔得啦😆😆
石鍋蟹粉煲
越式粉卷
沙嗲肥牛粉絲
2020-10-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch