等左成個鐘有多,第一轉牛肉上錯級數!之前問過無得book位,唯有埋去先羅飛!呢間細禁多,都知有排等!入面9成係4人台,專入2-4人!佢叫我齊人通知佢,5人第一台都未入,就已經通知左佢齊人,佢話我地係6人台既第二張!9個字之後,終於都就快有第二張大台啦,點知突然殺出左台6大1細(叫台個個仲問佢地齊人未)本身以為佢係我後一張,點知無耐佢地話齊係門口落order!已經feel到怪怪地,我齊左禁耐都未落啦!10分鐘之後佢地入左!下,禁突然既,禁我通知黎做乜?禁樣既?我當然要問啦,又話第二台係我?點知話係訂左台!即刻問到底仲有無人訂左大台,如果唔係等等下由2變N我咪大獲?個時已就快等左成個鐘!佢話無啦,有張6人截緊單啦(完場15分鐘前截單)入得去既時候已經等左成粒鐘有多!而且張台其實係4人台,梳化位要迫3個今次食$199既澳洲榖飼,5人有兩個鍋,一邊蕃茄(),一邊麻辣(個人覺得辣過頭,無辣度揀)坐落平時會自動波上肉,今次要叫先上,一落台第一轉,係“白色盒”黎,2豬6牛,一食都已經覺得唔係叫個種,應該係$159個種種!(點解知?平時成日係德福個邊個間食囉)禁無理到啦,照食,當個轉唔靚!食完叫第二轉
等左成個鐘有多
,第一轉牛肉上錯級數!

之前問過無得book位,唯有埋去先羅飛!
呢間細禁多,都知有排等!
入面9成係4人台,專入2-4人!
佢叫我齊人通知佢,

9個字之後,終於都就快有第二張大台啦,
點知無耐佢地話齊係門口落order!
已經feel到怪怪地,我齊左禁耐都未落啦!

10分鐘之後佢地入左!

下,禁突然既,禁我通知黎做乜?

禁樣既?我當然要問啦,又話第二台係我?

點知話係訂左台!
即刻問到底仲有無人訂左大台,
如果唔係等等下由2變N我咪大獲?
個時已就快等左成個鐘!

而且張台其實係4人台,梳化位要迫3個

今次食$199既澳洲榖飼,5人有兩個鍋,
一邊蕃茄(
),一邊麻辣(個人覺得辣過頭,無辣度揀

坐落平時會自動波上肉,今次要叫先上,
一落台第一轉,係“白色盒”黎,2豬6牛,
一食都已經覺得唔係叫個種,應該係$159個種種!

(點解知?平時成日係德福個邊個間食囉)

禁無理到啦,照食,當個轉唔靚!
食完叫第二轉,第三轉,都係“黑色盒”黎,
肉紋同第一轉個啲完全唔同!

禁罷明就中招啦,禁又可點?都食左啦!

明顯係第一轉個店員羅前無睇電腦個台係咩級數

話收11:30,
10:20左右已經無公仔麵,雪糕又見哂底!

真係食牛陣禁多次最差既一次

如果唔係廢事捉兩老去禁遠,去德福個間好好多
2017-02-24
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$220 (Dinner)