2024-05-14
🍲♨️二鍋頭🐓🥘路經沙田,揾下有乜好食先,朋友一講起想打邊爐呢,就見到呢間120分鐘火鍋放題,門有大大個招牌,想唔入去試下都唔得😅睇真d,原來佢唔係只食邊爐,頭段仲有雞煲,牛尾煲,黑椒豬手,同酸菜魚鍋可以先食,朋友唔食辣,我哋就試左個唔辣既雞煲先。之後就想食下菜,所以就選左個豬骨煲做火鍋。🔸 安格斯牛放題任食 $268另外個餐仲可以選擇食唔同級數嘅牛,我就選左B餐$268,其實平時邊爐放題都差唔多呢個價,有多一個煲性價比都算幾好,個牛仲要有我最愛的封門枊,正呀!雞煲🐔份量都算足,我們一行四人都食唔曬,如果下次自己黎有d興趣試下個酸菜魚,唔知用佢打邊爐會係咩味呢🤣封門枊都合格既,夠牛味唔太韌,yummy!另外仲試左,牛柏葉,豬腸,海鮮仲有,帶子,虾,白膳... 上既時候細細份,等我地可以食多d唔同款。朋友仲留意到,佢連午市都有火鍋放題90-120分鐘都可以,下次再黎可以食飯再行街啦👍👍👍
🔸 安格斯牛放題任食 $268
朋友仲留意到,佢連午市都有 火鍋放題90-120分鐘都可以,下次再黎可以食飯再行街啦👍👍👍