好耐之前都聽過oddies出名食雪糕+雞蛋仔,見到人地相入面既朱古力軟雪糕好深色好濃咁,當時重係灣仔,不過到想食個時就執左,同伴娘食完飯行經呢頭竟然發現佢重開!伴娘話好食,就即刻衝左入去。我地揀左small size night wolf($66),等左十分鐘左右終於有得食!同以前既軟雪糕既形態有啲唔同,佢吱出黎好似💩咁😂同埋fix左一定係兩溝,我不嬲都唔好vanilla,如果有得俾人揀只要朱古力會好啲~個人覺得甜左啲,唔係預期中咁濃。brownie chocolate chips雞蛋仔算脆,但太甜喇。中間重有球指定口味既gelato,係cookies & cream,好甜😖😖😖食到底有passion fruit panna cotta,終於有返啲酸野balance下,酸Mei Mei 好fresh,但佢既形態完全唔係固體,似溶到一灘野咁,稱唔上做panna cotta。不過夾埋啲crunchy flakes係幾好味。呢個價錢但質素一般,唔會再食~同埋服務態度麻麻,問多句好似唔耐煩咁⋯而且啲枱無人清潔,幾污糟下。