2010-01-26
琴晚同阿媽搵野食原本打算係車仔面 最後阿媽話不如米線見到間野門面ok乾淨就入左去坐我地向個 (女職員A) <點解咁強調 一陣你就知 order左我: 薯粉 芝士丸 魚付 大腸 凍奶茶 我媽 薯粉 雞中亦 加底(加$5) 熱豆漿 ($5)一碟油菜($12)最後黎左芝士丸變芝士腸 幾舊似魚旦多d既野 凍奶茶冇黎我媽果碗加左底既薯粉同我果碗冇加底既係差唔多份量..... (最抵死既係個女職員A同我媽講”係咁嫁啦 加左嫁啦”)算 差唔多je 食飽就算 (食完其實係唔夠飽...)食食下黎左一對男女搭台 向女職員A order1. 薯粉 加三樣唔記得咩送2. 淨豬耳 雲耳最後又黎錯 薯粉變米線 豬耳唔記左變咩耳...個女職員A 仲要 “接”一聲比佢地聽到 最後個男人出聲醒佢好啦 以上一大段都係講間野服務點樣唔掂 依家講味道 薯粉應該IN IN UN UN 唔會咁林嫁個酸辣湯底 普通 叫少辣 真係唔多辣 HAHAHAH埋單唔普通既價錢 $35+$35+$12= $82 兩個字 唔值!!
原本打算係車仔面 最後阿媽話不如米線
見到間野門面ok乾淨就入左去坐
我: 薯粉 芝士丸 魚付 大腸 凍奶茶
我媽 薯粉 雞中亦 加底(加$5) 熱豆漿 ($5)
一碟油菜($12)
最後黎左
芝士丸變芝士腸 幾舊似魚旦多d既野 凍奶茶冇黎
算 差唔多je 食飽就算 (食完其實係唔夠飽...)
食食下黎左一對男女搭台 向女職員A order
1. 薯粉 加三樣唔記得咩送