第一次去呢間野, 都係比佢的日本野吸引, 由於自己係壽司迷, 盡管熱食過得去, 都覺得佢好食. 已是07年的時候了. 到08年3月14日, 再去, 因老闆請, 已經係好失望.日本野食: 都保持不過不失啦.不過天婦羅就唔得啦, 個炸醬都唔知似咩. 未食過咁難食的天婦羅.生蠔: 同事話好難食長腳蟹: 都係好鬼咸.熱食: 除了羊扒係好少少, 其他無樣得.甜品: 都保持不過不失啦.服務差 :全程係無人加茶的. 可能佢預了人地會飲野掛. 叫佢加時, 又唔知係咪見到有2位同事有啤酒飲緊, 7人的杯加了5個人的遮, 唔知咩原因. 因無酒精飲品係任飲的, 所以可加的. 但無次佢都會問我係飲什麼, 無他既, 因每次都係我飲完先加. 所以服務真係差.星期一至四: $278 加一, 任飲的無酒精飲品係$22-26星期五至日: $298 加一, 任飲的無酒精飲品係$22-26即係都要300幾一人, 如覺得只食日本野同甜品的自助餐可接受, 都可去既.最激氣, 我地7人比左張6人枱我地.因我遲去, D同事都坐底晒, 唔係我實嘈.

到08年3月14日, 再去, 因老闆請, 已經係好失望.

生蠔: 同事話好難食
長腳蟹: 都係好鬼咸.
熱食: 除了羊扒係好少少, 其他無樣得.
甜品: 都保持不過不失啦.

即係都要300幾一人, 如覺得只食日本野同甜品自助餐可接受, 都可去既.