2024-08-04 2640 views
咁啱去開荃灣,有機會試吓呢間新開NOC一向都對NOC有一份好感,所以朋友話想揀間坐得耐啲舒服啲嘅餐廳傾嘢,我就推介呢度。我一心以為好似其他分店咁樣有輕食有主食原來呢度呢一間係同另外一間餐廳crossover (parkside )其實NOC佔咗餐廳嘅部份位置提供咖啡比餐廳,而餐廳就提供輕食比NOC 主力做外賣生意 不過佢都有充足嘅空間比啲真係想堂食嘅朋友仔(好似我哋咁)我哋正正就係想搵一間唔趕客嘅餐廳,諗住要坐佢兩三個鐘🤪終於我哋買咗一個鹹食一個甜食 再加兩杯咖啡慢慢傾。甜食選擇咗朱古力muffin ,鹹嘅就嗌咗一個吞拿魚三文治🥪 (因為見佢靚靚仔仔,我係外貌協會㗎!😝同埋我一向對三文治多士都情有獨鍾甜食嘅朱古力Muffin濕潤度都好夠。咖啡分別就叫咗long black 同埋flat white 咖啡質素完全唔需要擔心
咁啱去開荃灣,有機會試吓呢間新開NOC

我一心以為好似其他分店咁樣有輕食有主食

我哋正正就係想搵一間唔趕客嘅餐廳,諗住要坐佢兩三個鐘🤪

終於我哋買咗一個鹹食一個甜食 再加兩杯咖啡慢慢傾。

甜食嘅朱古力Muffin濕潤度都好夠。

咖啡質素完全唔需要擔心