2023-06-03
lunch hour 早食早享受遲食要排隊架😎精明慨我緊係要早享受啦😁越式粉專門店係有飯食架👍生熟牛肉粉,好大碗粉呀😋熟牛肉好入味軟淋淋而生牛肉好彈牙好爽口,一次過可以享受兩種牛肉口味真係好滿足呀!而且d粉又係好爽口越南河粉係唔同d喎💯香茅豬頸肉油香飯,又係好大碗,好香口嘅豬頸肉上面有好多炸到好香脆嘅蒜片連埋豬頸肉一齊食好Juicy好脆口又真係好惹味喎😋,油香飯好好味真係成碗飯可以食晒架😁😁原隻大蝦長春卷,長春卷第一次食,嘩😁真係有原隻大蝦係春卷裡面架,有兩種食法,第一種食法就係用餐廳內的魚露汁點春卷食好惹味啖啖肉👍👍第二種食法用生菜包住春卷同伴碟的青瓜絲Woo入口爽口好fresh嘅感覺,個人比較喜歡用生菜包住食💯“爽呀”凍檸檬茶同越式香滑濃咖啡,越式香滑濃咖啡真係好濃好好飲喎😋👍👍火五越式牛肉粉專門店地址: 太子界限街14號華生樓地舖
火五越式牛肉粉專門店
地址: 太子界限街14號華生樓地舖