Hiring
$18,500-$23,000
Monthly (Negotiable)
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
16 days ago
2023-03-26 388 views
唔好淨係見到個名叫 the cheesecake factory 就以為只係食芝士蛋糕出名,佢其實係一間美式餐廳,所以都有多元化嘅食物選擇例如 burgers, steaks, pastas 什至係all day breakfast 等等。所以除左介紹芝士蛋糕以外其他食物,首先講下沙律,叫左一個LUAU 夏威夷盛宴沙律,叫做盛宴就係比人知近道乜都有,入面有烤雞胸肉,沙律菜,菠蘿、洋蔥、脆雲吞皮、夏威夷果仁等等既材料,基本上食完沙律都飽左一半!跟住係水牛城香辣雞翼,呢個有少少失望,因為叫香辣雞翼但係我唔覺得辣而且d醬比較厚。
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
  • LUAU  Salad