2011-08-29
老老實實, 呢間野如果唔係開係登打士街嘅話真係搵鬼幫襯!前幾日去試左呢間yoppi 嘅中size, 我好鍾意糯米糍所以咪同佢講toppings要糯米糍, 點知佢話啱啱賣曬,咁我望下個牌, 諗左3~4秒要轉咩toppings炸, 落order果位即刻黑曬口面! 都成十點啦, 又無咩人排隊買, 好阻住你咩!? 嫌人地要諗又唔早d貼番倘牌話賣曬, 仲要人地睇你面色!?等左幾分鐘之後, 杯乳酪到左, 但就咁放係櫃位我估呢杯應該係我嘅, 但d員工又無叫人話可以拎, 連四處望下客人都無, 一碌木咁企係杯乳酪旁邊唔做乜, 要人主動去問 一拎起杯乳酪係知唔妥! 我尋日先食完Crumbs, Crumbs果杯好重手下, 但yoppi 呢杯明顯輕好多食左幾啖就知原因啦, 原來裡面空心嘅! 仲要係個巨窿!!! 唉...好心唔好當d客係傻架la, toppings又少, 乳酪又輕又空心 今日比較熱, 外層好快就溶左, 無咩口惑有圖有真相!味道係酸酸地, 但好明顯好稀, 好似食緊m記新地咁, 連ok雪糕都比唔上雀巢原味乳酪仲好食過佢好後悔浪費左$28蚊, 毫無滿足感
前幾日去試左呢間yoppi 嘅中size,
等左幾分鐘之後, 杯乳酪到左, 但就咁放係櫃位
食左幾啖就知原因啦, 原來裡面空心嘅! 仲要係個巨窿!!!
今日比較熱, 外層好快就溶左, 無咩口惑
有圖有真相!
雀巢原味乳酪仲好食過佢