第三站

Station 3 Cafe
2024-08-09 1382 views
真心,位置黎講係方便既,入座環境係舒適既,但門口企晒4個侍應,2女2男,(1男主力做bar),成日一做完野就企返門口hehe haha,其中有一條女態度極差,主力帶位既,帶我地入座時,勁差唔情願禁講左句消費滿200呢一版5折,然後就走左去,連我個fd 都話,佢做咩好唔想做呀😂?跟住之後都唔想搵佢落單同服務,但奈何上菜又係佢,"啪"一聲掟上檯,感覺好似叫你食啦你禁既feel,唔知以為我地黎乞食但另外個3個侍應就態度好好多,正常囉至少,但一個老鼠屎已經足夠拖累全家講下野食,唔難食但又唔係好好食,唔加小食會覺得好dry 所以先加😅最後埋單2個人平均$170, 可以話唔抵食,叫做搵個位同朋友見下面傾計係ok 既,但就唔好要求味道同態度☺️唔係好明過千好評係?😅相係證明我黎食過唔係吹水
唔係好明過千好評係?😅
相係證明我黎食過唔係吹水