2010-07-02 8 views
同朋友黎食lunch, 係我第一次黎呢間餐廳聽講已經開左一段時間, 因為平日帶飯多, 少出去食飯, 所以out晒兩個人黎, 好快就有位, 侍應安排我地坐架位, 一人坐一邊, 面對面咁食, 行出行入好唔太方便, 好似阻倒人咁, 唔明白點解唔坐埋一邊, 方便大家呢...環境比其他荔枝角餐廳好...朋友點左生牛肉湯河, 我就點左雞絲撈檬, 大家一樣要咸檸七見倒好多人都點生牛肉湯粉食, 相信一定比雞絲撈檬更好食, 有機會一定要試下...雞絲撈檬: 好大碗, 但d 餸好少, 檬粉好多, 但唔覺得特別以前去過佐敦有間食雞絲撈檬, 玻璃窗會見倒廚師手撕雞肉出黎, 味道比呢間好食得多
同朋友黎食lunch, 係我第一次黎呢間餐廳

環境比其他荔枝角餐廳好...

朋友點左生牛肉湯河, 我就點左雞絲撈檬, 大家一樣要咸檸七

2010-06-25
$40 (Lunch)