2017-08-23 154 views
買好飛等睇戲睇早埸,見仲有成45分鐘先至入場,咁見仲有咁多時間,我哋就行入去呢間餐廳食嘢啦,因為呢間餐廳就喺戲院入口隔離嘛,原本以為方便快捷,點知就中伏。究竟點樣中伏,而家就講。伏一 : 入到去坐低,嗌好嘢食之後, 足足等咗15分鐘先有一杯檸檬茶,好似係hea住比你咁樣, 感覺就好似係 "袋住先啦" 咁樣。伏二 : 等咗成30分鐘,仲要向侍應三催四請先至有份早餐到枱,大佬我趕入場睇戲呀,得番少少時間,要我擒擒青咁食, 想唔燥底都唔得呀伏三 : 難食鬆餅、炒蛋、腸仔$38,份餐又遲嚟,啲嘢又唔好食,兩件pancakes都腍ber ber,而且又冇煎香,感覺好似係微波爐叮出嚟咁,炒蛋還算ok都算滑,條腸都係正正常常豬肉腸咁囉。凍檸檬茶,味道好一般,冇乜茶味。服務又差!出菜又慢!嘢食又唔好味! 下次真係唔會再嚟食! 好彩我哋食得快,如果唔係就趕唔切入場睇戲,真係好唔開心囉。

究竟點樣中伏,而家就講。

伏三 : 難食

凍檸檬茶,味道好一般,冇乜茶味。

服務又差!出菜又慢!嘢食又唔好味! 下次真係唔會再嚟食!

好彩我哋食得快,如果唔係就趕唔切入場睇戲,真係好唔開心囉。