2021-07-19 225 views
嗯…可能無叫大家推介既松露薯條,所以中左伏。首先牛扒叫既時候佢已經講明只可以7成熟,其實無問題,如果整得好食,7成都可以好味。第1、塊牛扒好簿,所以即使7成熟都好柴。第2、完全無牛味,我唔理佢熟成點柴唔柴,但佢一點肉味都無,似係處理既過程用水洗過塊牛扒,走晒d血水,令塊牛扒變成咁。配菜、醬汁都還好。但158蚊食呢塊牛扒,大x樂呀個d會抵食過佢同好食過佢,佢地既煮法完全浪費左一塊牛扒。脆香雞翼,正常普通煎熟左既雞翼,皮煎得唔夠脆,入面都算有肉汁。2分 係比條香腸原本既味道,睇張相都見到叫燒香腸根本都無咩點燒過,似拎水滾熟左,用煎pan 熱一熱咁既感覺。菜名叫燒香腸諗住會食到個陣煎香左香腸外層既香味,但佢連外層脆口都無,唔好再講話有無香味。
嗯…可能無叫大家推介既松露薯條,所以中左伏。

美國頂級肉眼牛扒

脆香雞翼