我地一行五人係十分之幸運等左十分鐘就可以入座!因為我見比我地遲黎既人等成半個鐘首先,我地原先係諗住食佢對面果間「糖X府」,但見呢間無食過又咁多人,不如試下!1.Classic tiramisu2.西瓜雪花冰3.綠茶紅豆木糠布甸4.紅豆栗子夾餅其實仲有第五樣:心太軟,因為太好食既關係,我地忘記左影相......之前成日周圍食心太軟食到驚左,但呢間真係好好食!睇得出佢整得好有心機!美中不足既係由落單後要等廿分鐘先有野食....明白既~即叫即整係耐D~~期待下次再去!

1.Classic tiramisu
2.西瓜雪花冰
3.綠茶紅豆木糠布甸
4.紅豆栗子夾餅

美中不足既係由落單後要等廿分鐘先有野食....
明白既~即叫即整係耐D~~

期待下次再去!
Classic tiramisu - 7分(我個人不太喜歡tiramisu,但也覺得不錯)
西瓜雪花冰 - 7分(我個人又係不太喜歡西瓜,但都覺得佢好好食!)
綠茶紅豆木糠布甸 - 9分(真係無得頂呀!綠茶雪糕配木糠布甸真係一流!)
紅豆栗子夾餅 - 8分(超大份呀!!一個人根本無可能食得晒~)
2011-09-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$38 (Last Night Supper)