平時行旺角極少會行過呢邊, 幾乎都唔知道原來呢度都有間珍珠奶茶, 不過而家香港愈開愈多, 就快好似d便利店咁梗有一間係左近.....雖然都鍾意飲台式野, 但我就好少飲珍珠奶茶, 反而鍾意叫d紅茶綠茶呀咁, 點左個柑桔綠茶, 都ok ge, 不過個店員會好"慇勤"咁問你要唔要加其他野啦, 例如紅豆..芣牙.. 基於擔心愈加愈奇怪, 所以都係唔加比較穩陣!!同行友人則試左珍珠奶茶, 雖然望落去個色比較淡, 但味道都尚算唔錯, 最少唔會甜到漏, 珍珠都ok 彈牙雖然整體而言感覺都ok, 不過Tea Plus最大ge 敗筆真係唔就腳, 睇怕都係要有機會行過呢邊, 先會再飲喇!

.芣牙.. 基於擔心愈加愈奇怪, 所以都係唔加比較穩陣!!

, 睇怕都係要有機會行過呢邊, 先會再飲喇!