2021-05-19 2166 views
【牛角包控集合🙌🏻】近排好中意食牛角包🥺行行吓見到呢個焦糖燉蛋牛角包 真係好吸引🤤啱啱食完野都唔理啦!! 決定買個黎試吓❤️❤️✔️焦糖燉蛋牛角包$28原來係新品😋喺牛角包中間放上creamy嘅焦糖燉蛋🥺🙌🏻個焦糖燉蛋係即叫即幫你燒燶個面但係牛角包就唔會幫你焗熱佢 所以有啲唔夠熱 變相唔夠酥脆 但係牛油味係重嘅!! 大家下次食之前 焗/放入氣炸鍋熱一熱佢先食會更正!焦糖燉蛋份量都比我想像中多嘅 唔會淨係中間有 每一啖都有焦糖燉蛋😍😍 焦糖燉蛋好creamy好有蛋香味🤤creamy到好似cream咁嘅燉蛋配埋好濃牛油香味嘅牛角包 真係想再食呀🤤🙌🏻🙌🏻
【牛角包控集合🙌🏻】

✔️焦糖燉蛋牛角包$28