2008-02-10 12 views
今晚係爹地生日,因為新年食咗好多油膩的食物,所以今晚就準備食d清d的食物.睇見這間好似咁多人去,所以昨日已book好枱7點去.晚上6:50pm已經到咗,點知無枱,我同老公坐在外面等咗最少15分鐘先有枱,好多人吔!我地張枱等佢收拾都等咗好耐,仲要俾少咗兩份碗筷,"吹"咗侍應3次先有人攞俾我地,仲要少咗兩隻碟!唉!都唔知佢地點做野.到叫餸,一心黎到食順德野,一定要試炒鮮奶或佢地出名的炒豆漿,點知個部長不停話今晚太多人做唔到,起碼要等1個鐘都做唔到,好失望!誰知我地之後見到我地隔離兩枱都有叫而且唔駛等1個鐘就有得食,真係太太太太過份!這個部長只係在講大話.5個人叫咗5個餸:1.啫啫生菜魚球煲:好熱好味,但超油!而且要我地"吹"咗侍應部長3次先上到.2.碧綠煙肉炒牛柳:好油,唔熱,唔知係咪煮完唔記得攞出來.3.瓦煲焗魚嘴:好乾,d魚嘴的肉炸到乾晒,第1個煲上時凍冰冰,完全唔似煲仔菜,話俾侍應聽叫佢換過,等咗一陣換上另外一個熱d的,但都係唔係好得.4.好味香檀骨:全餐飯可以話係最好味了,不過同其他几味一樣,好油,而且份量都全部好細.5.銅盆薑葱焗走地雞:這個係部長介紹的,半隻雞已切碎,都唔知係唔

5個人叫咗5個餸:

2.碧綠煙肉炒牛柳:好油,唔熱,唔知係咪煮完唔記得攞出來.
5.銅盆薑葱焗走地雞:這個係部長介紹的,半隻雞已切碎,都唔知係唔係半隻,薑葱已經焗到燶晒!

我地仲叫咗四碗白飯,$10一碗,都几細碗架!茶介五人共$55,咁既服務真係不值!

5人埋單$528,一點也不平,食物味道只是普通,服務咁差,我一定唔會去下次!