元朗難得有新開嘅串燒店,係串燒迷嘅我當然去試吓啦!點餐之後職員都有提醒過所有串燒都係即燒嘅關係,換言之上菜速度會比較慢。本人都已經有心理準備,等咗半個鐘之後第一道菜5吋聖子,餐單誤以為係聖子王,實情係細聖子,味道可以,略嫌粉絲有d乾!燒生蠔全晚必點之選,好鮮味,好正呀!其他串燒其他冇影相!整體嘅味道評價,淨係得蒜蓉同辣椒蓉嘅味道,冇其他味道!所有食材嘅調味都係表面,好似所有嘢都冇葉過,感覺全部唔入味!只係靠蒜蓉同辣椒蓉嘅味去調味!連鹽都唔落建議可以比客人選擇孜然粉or辣椒粉去調味,層次唔會咁單調同淡味!連我都聽到隔離枱話係唔係唔記得落鹽!本身想再叫燒生蠔,但係由於有溜單同上菜勁慢嘅情況唔敢再叫總結,唔值得等咁耐!唔係我想像中嘅味道,同上菜太慢喇,如果情況冇改善下次未必再試,當然啱新開之後會有改善空間,但係即燒唔係上菜慢嘅藉口
元朗難得有新開嘅串燒店,係串燒迷嘅我當然去試吓啦!

燒生蠔
全晚必點之選,好鮮味,好正呀!
其他串燒
其他冇影相!
整體嘅味道評價,淨係得蒜蓉同辣椒蓉嘅味道,冇其他味道!
連我都聽到隔離枱話係唔係唔記得落鹽

本身想再叫燒生蠔,但係由於有溜單同上菜勁慢嘅情況唔敢再叫

總結,唔值得等咁耐!唔係我想像中嘅味道,同上菜太慢喇,
如果情況冇改善下次未必再試,
當然啱新開之後會有改善空間,但係即燒唔係上菜慢嘅藉口

• 燒生蠔