(Non-member)
2008-02-11 10 views
今晚同男朋友諗住預早食情人節餐飯, 點知換來一肚氣!!我地叫咗一個套餐, 有"蝦醬通菜炒肉片""香辣大蝦""沙爹串燒"椰汁冬陰雞湯"辣蝦膏炒飯"同"香芒糯米"蝦醬通菜炒肉片--俾d油浸滿哂, 冇通菜俾咗西蘭花我, 問佢地係咪攪錯, 佢地話呢幾日都冇通菜, 所以俾西蘭花我, 落order時又唔出聲, 離譜香辣大蝦--5粒中蝦, 又係西蘭花煮,又係俾油浸,同相片完全唔同, 呃鬼, 問佢點解同d相咁大分別, 又係話不嬲都係咁大隻,食咗2碟西蘭花, 同佢講俾d我唔食嘅菜我, 做乜要嚟食, 佢話俾返碟芥蘭我, 我...唔要呀, 離譜以前食開都ok架, 自從今晚, 我唔會再去食, d份量又細哂, 仲要$315, 一d都唔值!!
今晚同男朋友諗住預早食情人節餐飯, 點知換來一肚氣!!