2008-07-28 1 views
TST唔係太多糖水舖, 我地行下行下見到有個易拉架廣告, 似乎係new shop, then有個伯伯走埋黎俾左張9折coupon我地, 咁試下無妨啦!間舖其實都幾唔隔”sip”, 如果唔係張leaflet有地圖, 都唔會咁易搵到. 入到去得一檯客, 打開menu發覺都有幾多choices. 我地睇左成5分鐘, 最後我back to basic, 叫左個西瓜涼粉, 阿細叫左鮮什果西米露(芒果底).味道ok啦, 正常, 但係份量其實可以多番少少, 始終佢的價錢都唔係平, 兩個人食左成$60, 咁既價錢o係港島區一定有更多更好的選擇. 不過走o個陣成間舖full哂, 仲坐到出街加上有好多人等位, 我諗只不過係TST唔夠糖水舖的關係罷了.

$30 (Last Night Supper)