2010-04-14 26 views
叫左個$47套餐,雲吞水鮫麵+油菜,再加$2至有野飲。等成15分鐘至黎碗麵,聽到隔離order時話冇哂油菜,都知冇得食。但見到有成6、7碟油菜出,以為有我份,點知冇俾我!同個部長講,佢話賣哂啦!眼見遲過我黎個D都有,個部長至肯去查單,話冇落order ,叫我揀食甜品喎。我覺得唔係呀花 最後我加多$7叫個米通炸鯪魚球,因為碗麵細到跟本食唔飽。個部長跟著幫我改單加番$7蚊。個麵身比較"林",唔爽;湯雖然有蝦子+大地魚味,但味同湯色都好混濁,唔鮮,雲吞就都ok,皮薄,係隻蝦稍大,食落口個balance唔好。 份量少,我起碼要食2碗至夠,散布叫$25碗,唔係咁值。米通炸鯪魚球5粒。冇乜挑剔,因為水準之作,熱辣辣,只要炸得透,唔腥,實好食架。但我個人似終喜歡澳門六記,佢D外脆內軟,唔似得一般這只會加米通炸,個脆的感覺只是米通,唔係鯪魚肉;個蜆介都幾咸!我早2日食過同一商場的正斗,我就會捨棄呢間,去正斗食啦!
叫左個$47套餐,雲吞水鮫麵+油菜,再加$2至有野飲。

,叫我揀食甜品喎。我覺得唔係呀花

我早2日食過同一商場的正斗,我就會捨棄呢間,去正斗食啦!
2010-04-13
$55 (Dinner)