(Non-member)
2007-03-28 0 views
長話短說.. 刺身除左甜蝦叫做OK之外,其他全部都唔新鮮。尤其個魷魚,好似連洗都未洗乾淨咁,唔掂。串燒全部放入口都係凍既,失晒串燒既熱辣口感。前後落左5次單先黎得一兩串。天婦羅除左炸蠔係OK之外,其他炸野都唔得。又硬又乾,仲要唔熱,想點?其他熟食唔熱, 唔熱, 同唔熱! 凍冰冰既熟食,我真係接受唔到。補充:漏單情況非常嚴重,同一樣野可能要叫3,4次,再催個waiter幾次先會出俾你。等左咁耐,以為係廚房忙啦,點知出到黎碟野都係凍既。究竟響入面擺左幾耐? waiter既服務態度都幾差,唔得。星期三晚,$168 + 10% = $188要俾$200去食呢d又凍又唔新鮮既野,不如我俾多$100,去碗屋食d高質素又新鮮既日本野.
長話短說..

刺身

串燒

天婦羅

其他熟食
唔熱, 唔熱, 同唔熱! 凍冰冰既熟食,我真係接受唔到。

補充:

星期三晚,$168 + 10% = $188