2010-08-01 4 views
難得同朋友聚舊慶祝生日,有其中一人朋友介紹就黎呢間訂位坐低有房幾靜自成一角大家傾談都幾好,又有電視睇 開始點野食,每間類似放題都必定係走單唔會100%你叫幾多佢黎幾多但無諗過呢間係差到咁,由坐低到走人叫左花之戀、蒜香牛肉飯、燒脆肉瓜追左好多次單到走人都無黎過,個侍應淨係識話呢樣無果樣無,連飯都無,點做生意叫佢追下單就話無野爭,梗係啦,我地叫果d全部話無無無skip哂問佢仲有乜野食,佢就勁講勁講,然後話呢d全部都無,問佢有乜佢答無乜,九唔搭八講下野食:燒雞翼 : 還可以,但除左表面有少少調味之外,入面d肉都無乜味燒雞軟骨 : 無味,淨係知梗緊d硬野燒牛扒 : 一個字 --- un ,好似咬擦膠咁地獄唔知乜乜鍋 : 話明地獄,但完全唔辣,連平時良熱浪都頂唔順個朋友都話唔辣,似清湯麵豉湯底蜆肉 : 不過不失天婦羅 : 個炸粉完全唔掂,又厚又淋,最難食係個炸蝦,無味又晦,從未食過咁難食的炸蝦刺身 : 還可以,但唔明點解有帶子壽司叫但無帶子刺身,怕貴唔捨得咁樣賣驚蝕錢?三文魚頭 : 一般,可接受極辛蝦 : 甜甜地帶少辣(其實都唔知點解叫極辛),幾香口燒羊架 : 唔太羶,ok手卷 : 好恐佈,
難得同朋友聚舊慶祝生日,有其中一人朋友介紹就黎呢間訂位

坐低有房幾靜自成一角大家傾談都幾好,又有電視睇

講下野食:
燒雞軟骨 : 無味,淨係知梗緊d硬野
燒牛扒 : 一個字 --- un ,好似咬擦膠咁
麵豉湯底蜆肉 : 不過不失
三文魚頭 : 一般,可接受
極辛蝦 : 甜甜地帶少辣(其實都唔知點解叫極辛),幾香口
燒羊架 : 唔太羶,ok
手卷 : 好恐佈,d紫菜淋架,都唔知放左幾耐

其實黎黎去去都係食果幾樣,想食果d又話無,我地一行九人個個都話無下次
放題做到乜都無得食咁學咩人做放題,個侍應態度九唔搭八之餘直頭好似想趕我地走咁

生日明明開開心心變左慘痛回憶
2009-08-31
$168 (Dinner)
Celebration
Birthday