2022-07-17
剛行完柏架山,諗住食少少野再返屋企。行到入商場,俾個廣告牌吸引咗,於是去幫襯。叫咗一份芋泥肉鬆蛋吐司(唔記得全名,因為返到屋企先寫,但肯定餐牌寫住j3),再加多杯熟成百香。份吐司圖文不符得好緊要,芋泥稀到滴落來,令到肉鬆濕淰淰……我食咗兩啖,個口感真心食唔落去,交俾另一半夾硬哽埋佢。野飲就一般,留意返少甜少冰都仲係好甜下。講返環境,門面好光猛,睇落幾簡潔乾淨。可惜,食野張枱就有少少黐立立。我地食完自行包好垃圾,仲抹埋枱。走嘅時候睇下店面有無垃圾桶啫,個店員即刻好串咁講:「垃圾要自己掉架!」心諗,我個人企喺店外,隻手都拎住哂d垃圾,又唔係就咁放喺枱面就走。店員態度非常有問題都算,衛生先係一大問題。佢前面d頭髮成日跌落來,用手整返上。用同一隻手收錢,又用同一隻手出野食俾人。佢有個窗口仔喺門側邊for送餐。我睇住佢行入去用返嗰隻手幫手整食物,期間無洗過手,非常唔衛生。我好少食野影相,好彩杯野未飲哂。等我可以拎到返屋企,影張相證明我有來過。補上野飲相一張
我食咗兩啖,個口感真心食唔落去,交俾另一半夾硬哽埋佢。
野飲就一般,留意返少甜少冰都仲係好甜下。
補上野飲相一張