2018-08-20
今日去開呢頭做嘢,所以就去咗iSquare食,諗住入邊咁多餐廳,應該OK。12點半放飯時間,間間餐廳都要等位。茶木最早有位,所以就食呢一間。過多10分鐘,出面已經排晒隊。😳價錢唔係平,但係身為港女最愛嘅餐廳🤔我諗質素應該唔差。但可惜今次非常失望😔。佢嘅lunch set有小食前菜、主菜(雞/鴨/豬/牛配麵或飯)、 再加一杯飲品。我叫左個雞飯。🙈雞肉好老又唔滑👎🏼,個醬汁麻麻的一堆蔥油做味😓。至於個滷肉飯就一般啦。但個餐咁貴,仲有+1,唔會expect係呢一個質素😣。黎到台式餐廳,點會唔飲珍珠奶茶!😤但佢lunch set包個杯野飲⋯係冇嘅。🙈想飲就要加錢,所以我叫咗個仙草奶茶。味到好似無牌子可以自己沖嘅台式奶茶🙈。另外加咗$18要一個開心果蛋糕。個蛋糕幾好味嘅係餅底唔夠凍姐👌🏻。所以整體來講,嘢食食得落口嘅不過真係唔值咁貴同埋唔知點解咁多人會食🙈。