忍唔住要負評一下1. 同朋友walk-in 7半咁啱有位就即入,之後聽到有人book咗7半,但當時已full house(其實間嘢好細),即係佢根本唔會留位畀訂咗枱嘅人。2. 間鋪好細好迫,仲要不停加位,食食下無啦啦拍埋晒啲兩人位,4連串咁,坐晒9個人,有啲位仲背貼背,同隔籬枱完全冇距離,好唔舒服,坐入面個啲出入勁唔方便。3. 點完啲嘢食一係冇嚟,一係平價飽肚個啲就畀好多,見到隔籬枱話冇點過都嚟咗好多。4. 最谷氣係加30蚊飲品放題,本身諗住叫一支飲品就得,但半推半就都加咗,因為店員會不停話食辣要飲好多嘢,加少少錢就得。叫佢哋自家烏梅汁,只有好細個杯,要逐次叫店員加,全店又得2個阿姐,落單上菜加飲品都好慢。食到近尾想再叫多支樽裝飲品,突然就話已經夠鐘,但明明餐牌寫2個鐘,個時只係一個半鐘多啲,店員就話「因爲食嘢係一個半鐘,之後畀半個鐘你坐」🤷🏻‍♀️,雖然佢最後都有拎兩支飲品嚟,但不斷畀說話你聽,話點可以最後拎支飲品走,好似驚人飲到佢蝕,但實試發現根本唔會飲到夠30蚊。總結: 食物質素好普通,但要成218蚊一位,個人覺得好唔值,之前去過川菜館都只係百幾蚊位,仲要放題做到咁小家,絕對唔會有
忍唔住要負評一下

總結: 食物質素好普通,但要成218蚊一位,個人覺得好唔值,之前去過川菜館都只係百幾蚊位,仲要放題做到咁小家,絕對唔會有下次。