2020-12-29 354 views
一向喺佐敦嗰間食開,佐敦嗰間好好食又抵食又好味,咁岩經過荃灣就睇吓有咩食,發覺原來荃灣有間楊記麻辣魚館分店就去試吓,同以往一樣叫咗水煮魚套餐,凍檸茶。水煮魚:魚嘅份量好少,味道同佐敦嗰間完全唔一樣,啲配料勁少味道又唔好食侍應:啲侍應全部講晒鄉下話或普通話,講嘢大大聲又西面,唔講唔知仲以為我去咗大陸餐廳食嘢環境:位於街市附近,水準真係好似街市咁樣又污糟又唔乾淨,而家疫情咁樣仲要我同其他人搭枱食飯,我見其他枱有吉位我想轉過去,不過阿姐唔俾堅白眼同嘴苗苗,仲要我同另外果兩個食客係冇透明板隔住,對面嗰個人係咁喺度咳,如果同枱有人係帶菌者咁其他搭枱既人一定會中招價錢: 套餐$50 ,凍飲加$5,最後唔知點解收咗我$60 ,我問吓姐點解係60 ,佢話套餐加凍飲就係$60。如果大家想經歷嘢食唔好食,被迫搭枱,侍應西面,無啦啦收貴錢咁就過嚟食啦!