2016-11-25 166 views
其實一直都聽過好多人講呢一間啲嘢飲好特別,今日放工約咗幾位朋友黎!Strawberry ME - 8折後 HK$ 87呢杯係士多啤梨味,加左佢嘅粉紅色酒之後都幾好味,而朋友一個小小嘅疑問,點解威餅要插落去濕嘅地方,淋晒好嘔心..Honey Bee - 8折後 HK$ 87我就叫左呢杯honey Bee,因為個名最唔伏,果然味道算正常,本身面頭有蜜糖,另外有個小器皿裝住蜜糖,可以到入去撈埋一齊飲,裏面冇咩酒嘅味道,主要係飲到蜜糖嘅甜味lol最惡心嘅係,我見到有隻非常細小嘅螞蟻系度爬!Drink Mud HK$ 87睇個賣相就覺得係Oreo味嘅,果然真係!旁邊有好少嘅烈酒可以到落去撈埋一齊飲,個人認為唔撈埋酒一齊飲好飲好多~What the duck HK$ 87呢個泡泡浴系尖沙咀嗰間分店泡泡多好多,而且佢哋嘅爆炸糖有啲黐埋左一舊,好嘔心!Oyster - 8折後 HK$ 222我哋總共叫咗兩種唔同嘅生蠔,不過說實話食落去冇咩分別,或者係我唔識得品嚐,但係生蠔整體唔錯,唔會好鹹或者腥。車打芝士焗薯條 - 8折後 HK$ 58飲品上得好快,但係食物就慢到冇朋友,唔催一下佢哋都唔會上一
Strawberry ME - 8折後 HK$ 87

Honey Bee - 8折後 HK$ 87

Drink Mud HK$ 87

What the duck HK$ 87

Oyster - 8折後 HK$ 222

車打芝士焗薯條 - 8折後 HK$ 58

飲品上得好快,但係食物就慢到冇朋友,唔催一下佢哋都唔會上一道菜,等咗半個鐘,催佢地就五分鐘後上左份薯條,佢哋嘅車打芝士薯條非常咸!!!
薯條熱辣辣好明顯啱啱先炸完,但味道太鹹,都唔係好食到有芝士味!同埋啱啱先炸完唔係冇原因,話晒我哋都等咗咁耐。
邪惡韓式芝士拉絲雞翼 - 8折後 HK$ 63

芝士雞翼等左成個鐘都未黎,係真係整整一個鐘有多!我哋話要取消佢先至叫我地再等多5分鐘,味道黎講呢個芝士雞翼唔會好膩,都唔錯,不過焗得太耐表面已經黑晒(其實會致癌)

總括而言,一定唔會再去呢間野幫襯,因為我哋九點前落order,所以先至有八折,正價實在太貴,仲要我哋有叫兩個意粉都漏咗單!每一個食物都要我哋催一次!!