2017-09-27
今日老闆請食飯 一行14人去左食meat king.一早想訂位先既 佢地就講有人訂左20位,無得訂,要我地walk in.咁好啦~walk in去。 有人問我地有無訂位~~~大佬呀~~~係你地唔比我地訂呀~你想我點呀~~~咁都算啦~都安排左個位比我地。我地3個人上去攞位先,老闆要遲d 到。佢地講明一坐低就計個半鐘~(用餐時間只限個半鐘)咁我地咪唔坐低,企係度等~跟住有人走黎同我地講啦,比我地用餐用多3個字,咁我地就坐低左。坐低左叫左野食,等緊既時候呢,又有人黎問我地係咪真係唔係我地訂位~(個20位)咪講左我地無訂位囉~你唔信咪打個電話睇下我地有無人電話響~lunch set 可以免費享用沙律吧好啦 野食到開餐啦。食到7788.有人未食完,隻碟仲有1/4剩,佢走去想收左人地隻碟,仲要係問都唔問。我食緊甜品,咁岩我叉住舊野食,仲有一半既,碟上面既野食哂,佢又係二話不說走去收~我地見到都呆哂~跟住d 態度又係差到爆,拎張卡片黎,叫我地下次多人訂位。而家係你地唔比我地訂呀🙂🙂🙂🙂呢間野 真係絕對唔會有下一次架😀
咁好啦~walk in去。
咁都算啦~都安排左個位比我地。
我地3個人上去攞位先,老闆要遲d 到。
佢地講明一坐低就計個半鐘~(用餐時間只限個半鐘)
咁我地咪唔坐低,企係度等~
咪講左我地無訂位囉~你唔信咪打個電話睇下我地有無人電話響~
lunch set 可以免費享用沙律吧
好啦 野食到開餐啦。
我地見到都呆哂~
呢間野 真係絕對唔會有下一次架😀