2020-12-19
食燒肉多數都會揀呢間,因為地點方便,又唔算貴,唔係話呢間好好食,之前覺得普通可以食咁啦但今次食完真係好失望坐低揀完食乜set,落埋單叫肉叫野飲,然後呆坐15分鐘乜都無上之前一坐低會乜肉都比啲你燒住先,今次乜都無,就變成要呆坐如果話肉要切,要擺盤,要等都覺得可以接受但坐15分鐘連可樂都出唔到一杯就覺得好過份,當時個場唔爆,亦留意到員工有時間傾計講笑最後忍唔住催單,就即刻攞到啲冷盤可樂出黎但見到個冷奴就覺得係hea緊我,自己食過嘅冷奴一般都會有醬油、柴魚等,而唔係豆腐+蔥花肉都仲係冰嘅,會痴埋呢啲就常見,但都唔會話無肉味帶位,落單同第一輪上肉嘅侍應都無幫我地開爐,最後我地自己開,就令到個爐熱得好慢,坐低30分鐘都未食到肉,而呢個係一個120分鐘嘅放題第二輪上肉嘅侍應見到我地較左個爐做中火,就幫我地較番大,等我地好燒啲第三輪肉同菜都上得快,但野飲就漏單,要問先有人均300以上,食下麵同飯係食得飽嘅最後連送嘅雪糕都無食就走左,唔會再幫襯
但今次食完真係好失望
之前一坐低會乜肉都比啲你燒住先,今次乜都無,就變成要呆坐
如果話肉要切,要擺盤,要等都覺得可以接受
最後忍唔住催單,就即刻攞到啲冷盤可樂出黎
肉都仲係冰嘅,會痴埋呢啲就常見,但都唔會話無肉味
第三輪肉同菜都上得快,但野飲就漏單,要問先有
人均300以上,食下麵同飯係食得飽嘅
最後連送嘅雪糕都無食就走左,唔會再幫襯
View previous comments ()