2024-11-01 226 views
嘢食味道普通,座位超擠迫,價錢唔係平。環境0分座位位置十分逼,食嘢頂手頂腳覺得辛苦,附近冇乜餐廳,如果唔係都唔會入呢間入到嚟先知道要搭枱,搭枱都冇所謂,但係張枱實在太過迫😓 搭檯時對面兩個好快食完,食剩好多麵,我哋未叫嘢食,張檯都已經冇咩位。搭檯對面客食完好快又入多對客嚟搭檯,呀姐好快收走晒檯面,嚟咗個身形比較肥嘅人搭檯,叫咗好多嘢食,一張咁細張嘅枱我哋兩個嗌兩份嘢食都已經冇乜位,更何況我對面客嗌咁多嘢食,我哋食嘅頂手頂腳就住就住,本人覺得食嘢應該要享受,但係個環境座位實在太令人卻步,嘢食普通價錢唔平,所以唔會再嚟。😐
嘢食味道普通,座位超擠迫,價錢唔係平。
雲吞麵加豬扒
2024-10-26
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$45 (Lunch)