2019-10-31 869 views
經過見冇乜人,快快入去食個lunch,叫左一個香茅雞扒檬粉,落單時,職員佢已經覆錯單,我已糾正一次,點知最後都係錯,黎左個香茅雞扒河粉,我係唔食得河粉,食完會胃痛既,所以我落單時已經再三強調係檬粉,最後竟然都係會錯。我已經即刻客氣同佢講黎錯左,佢拎起張單,答我張單係寫河粉,完全冇諗住換俾我😒 大佬丫張單你落既,你聽錯,咪會錯囉😨 係個客既錯嗎? 佢最後講左句唔好意思就行開😤😤😤 我又趕時間返工,最後$60食塊雞扒走人,d河粉一啖都冇食,因為我真係唔食得。ps.坐我對面果位小姐都有錯單,人地叫春卷河粉,佢就咁俾春卷人地🤷🏻‍♀️我明白如果要換,就會浪費左d河粉,但個客真係唔食得河粉,你都有責任去處理,而唔係就咁拋低句唔好意思,就好似唔關你事咁,如果你地係錯黎左碗豬扒檬粉,總之唔係河粉,我都食得到就冇所謂,同埋如果職員態度好d, 我就咁$60食完塊雞扒走都冇咁嬲,依家就真係谷鬼氣,所以冇下次。至於食物味道,老實講,唔難食,又唔算好好食既,普普通通囉,如果減少少咸會再健康d,正正常常一餐咁囉😒😒😒😒 同埋大家幫襯時真係要睇清楚張單,唔好諗住自己再三強調,人地就唔會聽錯,因為有d人係聽唔到野既,

至於食物味道,老實講,唔難食,又唔算好好食既,普普通通囉,如果減少少咸會再健康d,正正常常一餐咁囉😒😒😒😒 同埋大家幫襯時真係要睇清楚張單,唔好諗住自己再三強調,人地就唔會聽錯,因為有d人係聽唔到野既,唔係到時好似我咁一肚氣😤😤😤😤
香茅雞扒湯河
2019-10-31
$60 (Lunch)