2019-03-22
話說我成日都係周圍走食晚餐繼上一次話土耳其菜好好食之後今晚都想食土耳其菜 所以就去咗女人街入面零一間土耳其餐廳點知惡夢就開始啦其實點解過嚟呢一間係因為我朋友話呢間野好好食 佢之前食過 點知去到之後成間舖滿左四成 但係廚師同侍應係同一個人 埋單又係佢 等落單都等左成15分鐘 但係我哋見到另外兩個土耳其人仲係出面吹水喎 見到有客入嚟唔執嘢唔落單 真係完全唔優做咁嘅樣 我兩個已經燥晒底之後唯一嗰個侍應 好唔情願咁樣過咗嚟落單以後又入咗廚房 咁當然我哋都等左好耐先有我哋嗌嘅嘢食呢個辣雞肉飯 就係我朋友話好食嗰個 點知佢一食就話 頂點解冇味道嘅 然後不停落鹽 呢個飯價值90大元呢個牛肉kebab. 一樣都係乾爭爭冇味嘅 又價值78大元然後最期待嘅薄餅 唔香 冇牛肉味 太硬 通常一次食嗰間完全係兩樣野 我哋兩個好失望咁食晒啲嘢打算埋單走 然後先至發覺有個貌似廚師嘅人返咗嚟 原來頭先食嗰三樣嘢 都係一個侍應O靚仔自己整出嚟 唔怪得咁好味啦我會覺得廚師都唔喺鋪頭咁不如暫時關咗個鋪頭 好過叫晒啲客人去食你一啲唔正宗又唔好味嘅菜式總括來講 唔會有下一次!最恐怖嘅事係見到佢將人哋食完嗰張枱面紙 上面嘅垃
繼上一次話土耳其菜好好食之後
呢個牛肉kebab. 一樣都係乾爭爭冇味嘅
又價值78大元
我會覺得廚師都唔喺鋪頭咁不如暫時關咗個鋪頭
好過叫晒啲客人去食你一啲唔正宗又唔好味嘅菜式
總括來講 唔會有下一次!
最恐怖嘅事係見到佢將人哋食完嗰張枱面紙 上面嘅垃圾執走之後 繼續再用返果張紙
檯面都唔使抺 你