今晚食咗個$59嘅鯖魚便當,有以下四點不滿意1. 如果條鯖魚係即叫即整嘅,店員應該同我講聲先,起碼我有個心理準備 (因為當時已經等左超過25分鐘)2.鯖魚嘅魚肉,外層係正常嘅魚肉,但裏面就「梅梅」地,我拎去同收銀講,收銀叫咗另外一個人來,嗰個人又再叫店長來,其實係咪可以一開始就叫店長來呢?而唔需要我同一番說話講三次3.店長話魚肉咁樣「梅梅」地,係因為未煮熟,但係魚肉壞同未熟,我相信我識得分4. 店長話「換過比我」,我以為即刻有,我想話,如果要等5分鐘以上,其實佢哋可以比部取餐機我,有嘅時候震,我咪出去攞囉,而唔係等我再問嘅時候,先同我講,即煮要等一陣最後因為啲魚肉, 真係令我無晒胃口,所以都食淨左,拎出去話比佢哋知既時候,我同收銀店員講,可能佢忙住整收銀既飛,所以我同佢講嘅時候, 佢係冇望過我,淨答「係係係」我覺得佢咁樣有點兒敷衍我。總括嚟講:我唔會再嚟食
今晚食咗個$59嘅鯖魚便當,有以下四點不滿意

總括嚟講:我唔會再嚟食
鯖魚便當
鯖魚便當
Other Info. : 總結: 我唔會再幫襯,遇到投訴/意見反映時店員應有基本的眼神交流
2016-10-08
Waiting Time
26 Minutes (Dine In)
$59 (Dinner)