2024-02-18
訂左2位食夜晚6點30分,去到即時入座,任點任食有分級數,我地叫左每人3百幾嘅餐,加支燒酒,連服務費,$400/1位,即$800埋單。7點半已經被通知last order及提醒用餐時間,除左入門帶位果個態度非常麻麻之外,其他服務員都正常嘅。帶位個果8點走黎叫你埋左張單先,等人攞信用咭都等到唔耐煩,然後搭正8點30分,又係帶位果個即刻黎話夠鐘要交枱,我地應左ok, 其實執返個袋同著返件外套都要少少時間,佢講完2分鐘就行返黎,企正係隔離望實我地,即係要你地即刻離開。講下食物,極之普通,就係唔難食又唔係話好好食,order左嘅食物通常都唔齊,再落多次都未必會有😅其實2個人食$800, 我唔覺得好平或好抵,通常限時食2小時嘅價錢唔洗咁貴,中途又話last order, 又話要埋單先,連夠鐘,5分鐘時間都唔想比你整理好個人,就即刻要你走咁……我覺得2個人$800消費食韓燒,足夠去啲單點食物又唔限時限刻嘅地方食(至少係唔會趕住叫你走先)。唔係好明點解咁多人去食。同埋其他人比嘅負評都真實體會到。真心無下次。👎👎