2018-05-02 126 views
依間野越黎越難食 首先,我兩日過黎食 第一日叫左個雞扒鐵板餐同一杯檸茶 d茶味苦到入唔到口 個鐵板底出哂黑色野出黎 雞扒細件又老 意粉仲要十分易斷 算啦 咁第二日過黎食第2樣 食肉醬牛扒餐 今次飲檸水算 d肉醬算係我生平第一次試過咁難食 牛扒仲要有d生 所以嚴格黎講 依間野唔可以叫茶餐廳 因為佢連茶餐廳既水平都未到 因為佢除左價錢係平少少之外 食品質素根本唔係比人食。 我之前係友愛邨,曾經試過好幾間,例如華記粥品,甚至乎M記都比佢好食,所以大家我建議寧願唔食佢,等下一間鋪頭開先再食啦,香港飲食業就係依d咁冇質素既鋪頭(唔可以叫佢茶餐廳)搞低哂

2018-05-01
Waiting Time
40 Minutes (Dine In)
$50 (Dinner)