2016-05-23 326 views
愉景裝修之後好成功,星期六日一定超多人,但我地呢啲working mom又真係得星期六日得閒帶小朋友去放下電。咁好啦,去得玩都要食晏架,間間都人頭湧湧,係呢間自己搵位好似好啲,點知同老麥一樣,都係要搶位既。幾經辛苦有位喇,去買野食,真心唔平又唔多野揀,最惨係咩呢?係出餐慢,足足等左廿分鐘先出份兒童餐,再等多10分鐘先出埋個3碗喇沙。。。個兒童餐,有小朋友最中意既香口野-炸手指魚,但我奇怪點解我仔唔食,我自己試下啦,喂,唔熱架喎,仲有小小雪味(相入面冇哂手指魚係因為我地3個大人試完少少之後撩開哂),餐入面兜意粉又係涼既。。。咁唔駛等廿分鐘吓嘛?反正都係整定哂架啦。我碗喇沙,我係食哂既,因為攪咁耐我都真係餓,而且都唔係平,反正唔熱又唔多既,可以一嘢食哂。下次,食老麥吧啦…

下次,食老麥吧啦…
2016-05-22
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)