2017-02-14 578 views
今日同男朋友到餐廳,因為聽講好多貓咪好得意,所以特登試吓,上到去其實環境幾好,好多貓咪,貓咪都好得意。點左餐之後,試食過D野食同野飲其實真係好一般,但覺得有貓睇都無乜所謂啦。但係去到買單嘅時候我地發覺銀碼大左,跟住就問職員,原來係我其中一個order嘅餐出現問題,落單既時候職員話有跟野飲,所以我哋就叫左杯咖啡,預左要補少少差價,但到埋單嘅時候職員就話其實係唔跟野飲,一定要我地補成杯嘢飲既原價。佢哋非常唔禮貌,尤其是個男職員,全程黑面,多謝都無句,我唔介意野食唔得,但今時今日咁嘅服務態度真係完全接受唔到囉!!明明係職員出錯,但講到好似客人老屈咁,所以只此一次,以後都唔會幫襯!!

,但講到好似客人老屈咁,所以只此一次,以後都唔會幫襯!!
2017-02-10
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)